Natječaj za Stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa

Home/Nekategorizirano/Natječaj za Stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa

Odlučili smo kroz program Stručnog osposobljavanja za rad bez zasnivanja radnog odnosa primiti jednog/nu stručnog suradnika/cu za rad u knjigovodstvenom servisu.

HZZ nam je odobrio program, te je natječaj objavljen na web stranicama HZZ-a  i otvoren od 05.06.2015. do 12.06.2015. godine.

Zainteresirani nam se mogu javiti na naš mail: info@stefanotis.hr , na koji mogu dostaviti svoje molbe i životopise.

U nastavku je natječaj HZZ-a, kao i naš Program stručnog osposobljavanja.

 

Srdačan pozdrav,

 

 

Štefica Babić, direktor

Natječaj HZZ-a:

PR_1227815.doc-1

Program stručnog osposobljavanja:

Program_stručno-osposobljavanje-01

Written by

Nakon više od 30 godina rada na raznovrsnim radnim mjestima i širokom lepezom odgovornosti (suradnik, samostalni knjigovođa, voditelj financija, interni revizor) u računovodstveno-financijskim odjelima tvrtki koje su koristile različite računovodstvene sustave (proračun, gospodarstvo, financijska industrija), odlučila sam pokrenuti svoj vlastiti posao. Glavni razlog pokretanja vlastitog posla je želja da bogato dugogodišnje poslovno iskustvo, te znanja stjecana u praksi kao i cjeloživotnim učenjem dobiju pravi smisao upravo kroz ovaj posao. Radeći ono što najviše volim, želim dati doprinos u stvaranju novih vrijednosti, kako za mene i moju obitelj, moje cijenjene poslovne partnere, tako i društva u cjelini.